Ukupna cena:

Priče iz Nepričave 1-2-3 (3xDVD)

  • Priče iz Nepričave 1-2-3 (3xDVD)
7.99 EUR
8.79 USD
799.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Priče iz Nepričave 1-2-3 (3xDVD)

Kompletna serija, 18 polučasovnih epizoda na 3 DVD-a!

U kultnoj seriji "Priče iz Nepričave" - Aleksandra Antića, sačuvani su duh i jezik srpskog sela koje nestaje.Nezaboravni likovi Učiteljice (zanosna Milena Dravić) i Seljaka (nenadmašni Zoran Radmilović)upoznaju nas sa seoskim životom: poslovima, običajima, predmetima, šalama, igrama, mudrošću, manama, pesmama, hranom, osećanjima... "Nepričava" nas podseća odakle smo, čiji smo, ko smo.

Prosečna ocena (10) 10

16-dec-2009 00:06:44
SERBIA
Ocena 10
upravo sam čula na TVu u drugoj sobi da je išla neka reklama za Priče iz Nepričave i odmah sam na internetu potražila o čemu se radi.. Ovo je bila moja omiljena serija kada sam bila mala (sada imama 29 god). Diskovi su me toliko obradovali da sam rešila da ih kupim prvom prilikom!
Decu još uvek nemam, ali kada ih budem imala Priče iz Nepričave će uvek da im budu toplo preporučene s moje strane!:)
ocena je 10+ :)

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption