Ukupna cena:

Milan Ž. Babić - Ispod krova nad glavom (knjiga)

 • Milan Ž. Babić - Ispod krova nad glavom (knjiga)
 • Milan Ž. Babić - Ispod krova nad glavom (knjiga)
 • 8.80 EUR
  9.68 USD
  880.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Milan Ž. Babić - Ispod krova nad glavom (knjiga)

  ilustrovao: Luka Tilinger

  Format: 16x21 cm
  Broj strana: 92
  Pismo: ćirilica
  Povez: broširan
  ISBN 978-86-6195-134-3

  Izdavač: RTS

  Svi negde živimo, to jest stanujemo. Neko ovako, neko onako. Neko ovde, neko onde. A da li umemo to da radimo ovako, onako, ovde ili onde? Mesto u kojem odrastate, spavate i sanjate, morate poznavati, razumeti i voleti da bi sve od početka imalo smisla. Gore su zvezde, dole je planeta, nad vama je krov, pod krovom ste vi. Stvar je ozbiljna i zahteva objašnjenja. Evo ih... U ovoj knjizi o stvarima i bićima ispod krova nad glavom. Kuća, stan, prag, prozor, kupatilo, terasa, tavan, oluci, bubašvabe i muve, kućne ptice, pas, mačka, akvarijum, zmija i sova, šporet, struja, plin, telefon... Kroz priče, reči i slike slobodne i lude taman kao zvezde u bunaru u podne.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption