Ukupna cena:

Koje podatke sakupljamo I koliko dugo čuvamo Vaše podatke?

Mala SRB Prodavnica doo čuva I koristi isključivo podatke neophodne za realizaciju Vaših narudžbina: ime i prezime, adresu, e-mail adresu, kontakt telefone, kao I IP adresu.
Čuvamo ih do daljneg ili do opoziva sa Vaše strane.

Ko ima pristup Vašim podacima?

Pristup Vašim podacima imaju lica neophodna za realizaciju Vaše narudžbine. Pristup Vašim podacima trećoj strani dozvoljavamo isključivo za potrebe realizacije narudžbine i poboljšanja usluge. To znači da pristup Vašim podacima van Mala SRB Prodavnica doo imaju partneri koji u ime nas vrše isporuku narudžbina, procesori plaćanja, IT kompanije koje tehnički održavaju našu Internet prodavnicu. Treća strana koja ima pristup Vašim podacima, može Vaše podatke koristiti isključivo kako bi pružili uslugu u ime Mala SRB Prodavnica doo.

Mi koristimo kolačiće - koje kolačiće koristimo možete pogledati ovde
Mi ne prodajemo Vaše podatke trećim stranama.

Gde čuvamo Vaše podatke?

Mi čuvamo Vaše podatke u bazi podataka. na teritoriji EU. U specijalnom slučaju vaši podaci se prosledjuju van EU, kao u slučaju obrade plaćanja kreditnom karticom. Da bi zaštitili Vašu privatnost mi uvek primenjujemo stroga bezbednosna pravila I pazimo da Vaša privatnost ne bude ugrožena.

Koja su Vaša prava?

Kao vlasnici Vaših ličnih podataka, Vi u svakom trenutku možete da zatražite kopiju svojih podataka koje imamo o vama,  zahtevate promenu ili brisanje Vaših podataka. Nije problem – pošaljite nam e-mail info@malasrpskaprodavnica.com i mi ćemo postupiti u skladu sa Vašim zahtevom.

Ko je odgovoran za Vaše podatke?

Mala SRB Prodavnica doo
Matični broj: 24330087
PDV: 109077233
Možete nas kontaktirati:
Telefon: +391 11 318 7630
email: info@malasrpskaprodavnica.com
Adresa: Nehruova 51a, lokal 120, TC Kula blok 44, Novi Beograd, SERBIA