Ukupna cena:

Čuvarkuća 4x6cm

 • Čuvarkuća 4x6cm
 • Čuvarkuća 4x6cm
 • 10.40 EUR
  11.44 USD
  1,050.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
   Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
   Product name: Čuvarkuća 4x6cm
   Importer: Poslovno-prodajni centar pravoslavne eparhije

   Ova posebna čuvarkuća, izrađena od drveta, privlači pažnju svojom crvenom bojom koja simbolično oslikava strast, ljubav i zaštitu.

   Vibrantna crvena farba dodaje dinamičnost i energiju predmetu, čineći ga upečatljivim u svakom prostoru.

   Čuvarkuća je dodatno ukrašena staklenim kristalima koji su pažljivo raspoređeni po njenoj površini. Ti kristali hvataju i odbijaju svetlost, stvarajući blistave refleksije koje dodaju element luksuza i sofisticiranosti. Osim estetskog doprinosa, stakleni kristali simbolizuju čistoću i jasnoću, doprinoseći ukupnom duhovnom značaju čuvarkuće.

   Ovaj predmet predstavlja spoj tradicije i elegancije, nudeći ne samo vizuelnu lepotu već i dublje simboličko značenje, čineći ga idealnim za čuvanje doma ili kao poklon dragim osobama.

   Zbog velikog broja autentičnih čuvarkuća ne možemo garantovati da će dobijena čuvarkuća biti identična kao na fotografiji (dobija se jedna čuvarkuća).

   Dimenzije: 4 cm x 6 cm x 6 cm

   Težina 80g

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption