Ukupna cena:

Priroda i društvo 4. - udžbenik za četvrti razred osnovne škole

 • Priroda i društvo 4. - udžbenik za četvrti razred osnovne škole
9.30 EUR
10.23 USD
930.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Priroda i društvo 4. - udžbenik za četvrti razred osnovne škole

  Udžbenik je podeljen na četiri tematske celine: "Čovek – prirodno i društveno biće", "Materijali", "Moja domovina Srbija", "Prošlost Srbije".
  U Vodiču na početku knjige dati su simboli koji predstavljaju određene strukturne elemente udžbenika: "Da se podsetimo", "Pitanja i zadaci", "Ogled", "Rečnik nepoznatih reči", "Ključne reči". Svako poglavlje započinje najavnom stranom na kojoj su istaknute ključne teme o kojima će biti reč. Na kraju svakog poglavlja nalazi se stranica Seti se šta smo naučili, koja predstavlja rezime prethodnih lekcija. Obrada programom predviđenih sadržaja data je postupno i u skladu sa uzrastom učenika, kao i s njihovim predznanjem. Novo gradivo je povezano s primerima iz svakodnevnog života. Učenici se upućuju na druge izvore znanja, kao što su enciklopedije, internet, fotografije i sl.

  Autor: Ivana Golub, Vesna Radovanović-Penevski, Aleksandra Blažić
  Ilustrator: Dušan Pavlić, Kosta Milovanović

  Format: 20,8 x 26 cm
  Broj strana: 112 str.
  Povez: meki povez, pun kolor
  Pismo: ćirilica

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption