Ukupna cena:

Priroda i društvo 4. - radna sveska za četvrti razred osnovne škole

 • Priroda i društvo 4. - radna sveska za četvrti razred osnovne škole
9.30 EUR
10.23 USD
930.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Priroda i društvo 4. - radna sveska za četvrti razred osnovne škole

  Sadržaj ove radne sveske u potpunosti je kompatibilan sa udžbenikom Priroda i društvo 4. Tematske celine se po nazivima i redosledu slažu, a po obimu broj predloženih zadataka je optimalan i ne opterećuje učenike. Nalozi su u skladu s predloženim ishodima za četvrti razred i standardima za kraj prvog obrazovnog ciklusa. Na početku radne sveske nalaze se Vodič i raspored nastavnih tema. U Vodiču su predstavljeni vizuelni znaci (ikonice) koji imaju funkciju markiranja određenih tipova naloga ("Pitanja i zadaci", "Istražujemo", "Projekat", "Ogled"). Radna sveska obiluje istraživačkim zadacima i projektima u kojima su zastupljeni različiti oblici rada i metode učenja. Takođe, učenici se usmeravaju i motivišu da koriste različite resurse za učenje, kao što su internet, slike, fotografije, ali se upućuju i na to da potraže pomoć od roditelja, nastavnika, rodbine, vršnjaka. Pitanja, zadaci i nalozi su pregledno organizovani, jasni, precizni i prilagođeni uzrasnim karakteristikama učenika i njihovim realnim mogućnostima.

  Autor: Ivana Golub, Vesna Radovanović-Penevski, Aleksandra Blažić
  Ilustrator: Kosta Milovanović, Dušan Pavlić

  Format: 20,8 x 26 cm
  Broj strana: 68 str.
  Povez: meki povez, pun kolor
  Pismo: ćirilica

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption