Ukupna cena:

Digitalni svet 4. - udžbenik za četvrti razred osnovne škole

 • Digitalni svet 4. - udžbenik za četvrti razred osnovne škole
 • Digitalni svet 4. - udžbenik za četvrti razred osnovne škole
 • 7.60 EUR
  8.36 USD
  760.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
   Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
   Product name: Digitalni svet 4. - udžbenik za četvrti razred osnovne škole
   Importer: Kreativni Centar

   Udžbenik za predmet Digitalni svet u četvrtom razredu osnovne škole, čije su autorke praktičarke s dugogodišnjim iskustvom, obuhvata tri oblasti: Digitalno društvo, Bezbedno korišćenje digitalnih uređaja i Algoritamski način razmišljanja, u okviru kojih su obrađeni svi programom preporučeni sadržaji, kao što su: selektovanje i osnovno formatiranje teksta, selektovanje, kopiranje/isecanje i lepljenje teksta, umetanje slike u tekst, dodavanje okvira, pozicioniranje slike u odnosu na tekst, aktivno učestvovanje u nastavnim projektima, kreiranje tekstualnog dokumenta – produkta projekta, saradnja i vrednovanje rada u grupi, bezbednost na internetu kroz rad na nastavnom projektu, ponavljanje i grananje koraka u algoritmu, kreiranje programa koji sadrži promenljive, primena blokova aritmetičkih operatora, primena bloka Pitaj i čekaj i bloka Odgovor i dr.

   Autor: Nataša Nikolić Gajić, Nevena Perić
   Ilustrator: Milica Stevanović

   Format: 20,8 x 26 cm
   Broj strana: 95 str.
   Povez: meki povez, pun kolor
   Pismo: ćirilica

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption