Ukupna cena:

Digitalni svet 2. - udžbenik za drugi razred osnovne škole

 • Digitalni svet 2. - udžbenik za drugi razred osnovne škole
7.60 EUR
8.36 USD
760.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Digitalni svet 2. - udžbenik za drugi razred osnovne škole
  Importer: Kreativni Centar

  Udžbenik za predmet Digitalni svet u drugom razredu osnovne škole, čije su autorke praktičarke s dugogodišnjim iskustvom, obuhvata tri oblasti: Digitalno društvo, Bezbedno korišćenje digitalnih uređaja i Algoritamski način razmišljanja, u okviru koji su obrađeni svi programom preporučeni sadržaji: učenje u školi i onlajn učenje, digitalni udžbenik, kreiranje i čuvanje digitalne slike, prenošenje poruka, kako radi internet, onlajn saradnja i komunikacija, pokretne slike, internet bonton, bezbednost na internetu, korišćenje digitalnih uređaja, zaštita ličnih podataka, odlaganje elektronskog otpada, šta je algoritam, algoritam u našem okruženju, kreiranje programa pomoću blokova, kako računarski program radi, pronalaženje i ispravljanje grešaka u računarskom programu, kreiranje programa kojim se upravlja digitalnim uređajem.
  Udžbenik prati i digitalni sadržaj.

  Autor: Nevena Perić, Nataša Nikolić Gajić
  Ilustrator: Milica Stevanović

  Format: 20,8 x 26 cm
  Broj strana: 96 str.
  Povez: meki povez, pun kolor
  Pismo: ćirilica

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption