Ukupna cena:

Bež duks sa kapuljačom "Zastava se srpska vijori"

 • Bež duks sa kapuljačom
 • Bež duks sa kapuljačom
 • Bež duks sa kapuljačom
 • 37.90 EUR
  41.69 USD
  3,790.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
   Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
   Product name: Bež duks sa kapuljačom "Zastava se srpska vijori"

   Bež duks sa kapuljačom sa motivom - srpska zastava koja se vijori, sa grbom i natpisom "Srbija".
   Izuzetno kvalitetni duksevi sa kapuljačom brenda Explode, prijatni za nošenje, odličnog kroja i izgleda, gramaže 280 g/m2, sastav 80% pamuk/20% poliester.
   Dimenzije dukseva su date u tabeli.
   Održavanje dukseva: mašinsko ili ručno pranje do 40 stepeni.
   Direktna štampa, DTG (direct to garment) je tehnika nanošenja boje direktno na materijal (majicu, duks, itd), gde boja ulazi direktno u sastav materijala. Otisak dobijen ovom tehnikom je mekan, postojan, ne puca, ne kida se, ne ljušti, kao kod ostalih tehnika štampe. Boje koje se koriste u procesu su ekološke, neškodljive, i poseduju oeko tex standard 100, a sama štampa se vrši sa originalnim bojama i na dokazano dobrim mašinama najboljih svetskih firmi. Samim tim, odeća štampana ovom tehnikom je idealna i za najzahtevnije i najosteljivije grane tekstilne industrije, kao npr odeća za decu. Majice štampane ovom tehnikom omogućuju koži da diše, ne izazivaju znojenje jer boja ulazi u sasatav materijala, nije nabacana na njenu površinu. Ova tehnika štampe je već punih 15 godina neprevaziđena po pitanju kvaliteta i u konstantnom usponu po pitanju inovacija u samom procesu štampe.
   Garancija na kvalitet dukseva i štampe.

   Boja duksa: bež
   Materijal: 80% pamuk, 20% poliester

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption