Ukupna cena:

TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE - Miodrag Ilić

  •  TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE - Miodrag Ilić
27.64 EUR 19.35 EUR
30.40 USD 21.28 USD
3,289.00 RSD 2,302.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE - Miodrag Ilić

“Knjiga Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje predstavlja riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života koji polako, ali nepovratno nestaje. O načinu života kad se kuvalo za porodicu, kad je postojalo vreme za dugu pripremu jela, kad je cela porodica sedela za stolom i kad se nije znalo za zamrznute ili podgrejane obroke. Listajući knjigu, čitajući recepte skoro da ćete osetiti miris ovih sveže pripremljenih i ukusnih jela, a nadam se da ćete poželeti da sebi i sebi dragim ljudima neka od tih jela i spremite, i tako zajedno sa Miodragom Ilićem učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava.”, deo predgovora prof dr Slađana Šobajić.

Broj strana: 341
Pismo: Ćirilica / Engleski
Povez: Tvrd
Format: 21 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption