Ukupna cena:

GENERALNI REMONT ORGANIZMA BEZ ZAMENE ORGANA I DELOVA TELA - mr Milovan Milošević

  • GENERALNI REMONT ORGANIZMA BEZ ZAMENE ORGANA I DELOVA TELA - mr Milovan Milošević
16.78 EUR
18.46 USD
1,980.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: GENERALNI REMONT ORGANIZMA BEZ ZAMENE ORGANA I DELOVA TELA - mr Milovan Milošević

Jedinstven priručnik koji nas vodi kroz svet prirodne medicine, savetuje nas kako da sačuvamo svoje zdravlje, a u slučaju bolesti - pronađemo put do ozdravljenja.

Autor knjige - Milovan Milošević, doktor prirodne medicine, na svom primeru nas uči kako da zdravlje uzmemo u svoje ruke, očistimo naš organizam i na taj način podstaknemo revitalizaciju i regeneraciju obolelih organa i delova tela.
U ovoj knjizi objedinjena su znanja i iskustva svetski priznatih doktora prirodne medicine, date su recepture za pripremanje tinktura i preparata i prikupljena svedočenja onih koji su svoja prva saznanja o zdravom načinu života pronašli u Dubu, u Kući zdravlja. On kaže:

“Čovek je najsloženija mašina u svemiru. Ne na svetu, nego – u svemiru. Ta mašina je stvorena tako da bude samoregulišuća i samoregenerišuća. Savremena medicina se oslanja na veštačke organe, proizvodi ih i ugrađuje, zamenjujući naše prirodne, od Tvorca stvorene. Ona ne otklanja uzroke bolesti i tako ne omogućava organizmu, toj najsavršenijoj mašini, da se samoregeneriše. Da bi se izbegao hirurški sto, nož, fizičko otklanjanje organa i ugradnja novih, potrebno je uraditi GENERALNI REMONT ORGANIZMA, i to prirodnim putem. To podrazumeva revitalizaciju i regeneraciju određenih organa i delova tela. Ona se vrši prirodnim tinkturama, formulama, preparatima, vežbama i svim drugim aktivnostima koje iznosimo u ovoj knjizi. Ipak, da bi sve to postigli, potrebno je da, pre svega, očistimo svoje telo i dovedemo krv do svake ćelije organizma.”

Broj strana: 176
Format: 24 cm
Povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption