Ukupna cena:

Kosta Stojanović - Slom i vaskrs Srbije (knjiga)

 • Kosta Stojanović - Slom i vaskrs Srbije (knjiga)
 • Kosta Stojanović - Slom i vaskrs Srbije (knjiga)
 • 16.50 EUR
  18.15 USD
  1,650.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Kosta Stojanović - Slom i vaskrs Srbije (knjiga)

  priredio Slobodan Turlakov
  Format: 17x24 cm
  Broj strana: 288
  Pismo: ćirilica
  Povez: tvrd
  ISBN 978-86-6195-180-0

  Kosta Stojanović, istaknuti naučnik, profesor Velike škole i Univerziteta, čije delo mnogi danas smatraju pretečom kibernetike i moderne teorije sistema, imao je sudbinu da bude na isturenim državnim i političkim položajima u najtežim vremenima po srpski narod. Pored toga, nije zaboravio ni da ostavi trag o svom vremenu pišući memoare „Slom i vaskrs Srbije", u kojima je objasnio uzroke vojnog poraza Srbije 1915. U ovoj „raspravi" posebno se okomljuje na Nikolu Pašića, videći u njemu svu moralnu niskost čoveka spremnog na sve samo da bi očuvao svoj dominantni položaj, kao i na naše povlačenje kroz Crnu Goru i Albaniju, ističući kao bolju i spasonosnu varijantu povlačenje ka Solunu.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption