Ukupna cena:

Kontrolne vežbe - Matematika 6. - za šesti razred osnovne škole

 • Kontrolne vežbe - Matematika 6. - za šesti razred osnovne škole
3.80 EUR
4.18 USD
380.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Kontrolne vežbe - Matematika 6. - za šesti razred osnovne škole

  Komplet kontrolnih vežbi koje prate plan nastave i učenja matematike u šestom razredu osnovne škole. Za svaku temu date su po dve kontrolne vežbe koje se rade 15 minuta i jedna vežba koja se radi 45 minuta. Svaka kontrolna vežba sastavljena je za dve grupe – grupu A i grupu B. Pored svakog zadatka ostavljen je prostor za rad i naveden je predviđen broj bodova. Na kraju zbirke dati su odgovori, rezultati i rešenja zadataka, kao i predlozi za bodovanje svakog zadatka. Kontrolne vežbe su predviđene za proveru znanja i ocenjivanje, a mogu se koristiti i na časovima sistematizacije gradiva ili na časovima na kojima će učenici pomoću ključa za bodovanje sami vrednovati svoje znanje.

  Autor: Zlata Stuparević, Svjetlana Petrović
  Ilustrator:

  Format: 20,5 x 29 cm
  Broj strana: 60 str.
  Povez: crnobelo, lajmovano
  Pismo: ćirilica

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption