Ukupna cena:

Beleške sa časova građanskog vaspitanja 3. - radna sveska za treći razred osnovne škole

 • Beleške sa časova građanskog vaspitanja 3. - radna sveska za treći razred osnovne škole
4.90 EUR
5.39 USD
490.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Beleške sa časova građanskog vaspitanja 3. - radna sveska za treći razred osnovne škole

  Radna sveska za treći razred osnovne škole predstavlja nastavak radnih svezaka za prvi i drugi razred iste autorke, sa vršnjačkim likovima koji su učenicima već poznati. Sadržaji se nadovezuju na ono ostvareno u drugom razredu, te se na to, po modelu spirale, nadograđuju programom preporučeni sadržaji: različitost, posledice neprihvatanja razlika, rodna ravnopravnost, osetljive društvene grupe, stereotipi i predrasude, diskriminacija, solidarnost i dr. Predviđene su raznolike aktivnosti i akcije kroz čije izvođenje će učenici moći da prepoznaju efekte zajedničkog rada, ali i potrebe drugih koji žive u njihovoj sredini i da osete zadovoljstvo u pružanju pomoći. Postoji mogućnost tematskog planiranja kroz povezivanje s nastavom srpskog jezika i prirode i društva.

  Autor: Jelena Dimitrijević
  Ilustrator: Nino Maljević

  Format: 20,8 x 26 cm
  Broj strana:
  Povez: meki povez, pun kolor
  Pismo: ćirilica

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption