Ukupna cena:

TLO SRBIJE - ZAVIČAJ RIMSKIH CAREVA

 • TLO SRBIJE - ZAVIČAJ RIMSKIH CAREVA
 • TLO SRBIJE - ZAVIČAJ RIMSKIH CAREVA-1
 • TLO SRBIJE - ZAVIČAJ RIMSKIH CAREVA-2
43.00 EUR
47.30 USD
5,200.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: TLO SRBIJE - ZAVIČAJ RIMSKIH CAREVA

  Sirmium, Viminacium, Felix Romuliana, Justiniana Prima, Mediana, Ulpiana... Srbija je prostor na kojem se nalazi znatan broj arheoloških nalazišta iz vremena Rimskog Carstva, bez kojih je gotovo nemoguće ispričati priču o usponu i propasti te „najslavnije od svih imperija”. Prestonica Istočnog Rimskog Carstva bila je tamo gde je danas Sremska Mitrovica. Čak šesnaest rimskih careva, ne računajući one ranovizantijske, rođeno je na tlu današnje Srbije. Tu su i njihove zavetne građevine, spomenici, gradovi u kojima su stolovali, utvrđenja, numizmatičke serije koje pamte njihove likove, tragovi njihovih uzbudljivih života i smrti. Knjiga je štampana u srpsko-engleskom i srpsko-italijanskom izdanju, u tvrdom povezu i punom koloru, sa izvanrednim tekstom prof. dr Aleksandra Jovanovića i obiljem autentičnih ilustracija.

  Format: 20x20,6 cm; Obim: 396 strana

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption