Ukupna cena:

DOBA EKSTREMA - Erik Hobsbaum

  • DOBA EKSTREMA - Erik Hobsbaum
12.87 EUR
14.16 USD
1,532.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DOBA EKSTREMA - Erik Hobsbaum

Snaga Hobsbaumovog istraživanja ovog doba hladnih i toplih ratova leži u briljantnoj sintezi poznatih, mada ponekad zaboravljenih činjenica i ideja. Povezuje ih Hobsbaumova olimpijska erudicija i stil koji primorava na čitanje.

Doba eksterma, je knjiga veličanstvene istorijske ekspozicije, najbolji prikaz dvadesetog veka, čudesno imaginativni skup eseja o periodu od 1914 godine do pada komunizma. Ovaj period je za Hobsbauma faktički period njegovog vlastitog života i vlastitih ideja; on spaja niti tog vremena pomoću suptilnosti, saosećanja i otmenog, sarkastičnog humora.

Hobsbaum je majstor pisanja istorije, njegova verzija događaja je uzbudljiva. Gorka je pomisao da je sama ova knjiga, sa svojom zapanjujućom erudicijom, lucidnim stilom i zdravorazumskom vizijom, svedočanstvo o jednom svetu koji postmoderna kultura već sahranjuje.

Izdavač: Dereta
Format: 17.5x24
ISBN: 86-7346-239-8
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 458
God. izdanja: 2004

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption