Ukupna cena:

Magnet - Blagoslov 10x8,5cm

 • Magnet - Blagoslov 10x8,5cm
 • Magnet - Blagoslov 10x8,5cm-1
 • Magnet - Blagoslov 10x8,5cm
 • 5.90 EUR
  6.49 USD
  600.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
   Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
   Product name: Magnet - Blagoslov 10x8,5cm
   Importer: Poslovno-prodajni centar pravoslavne eparhije
   Country of origin: SERBIA

   Ovaj pravoslavni blagoslov predstavlja izvanredan spoj tradicije i moderne tehnologije. Izrađen od kvalitetnog drveta, on nosi toplinu i autentičnost prirodnih materijala, dok laserska gravura donosi nivo preciznosti i detalja koji mu dodaje dublji estetski i simbolički značaj.
   Blagoslov je čvrsto izrađen, sa glatkim ivicama i finom obradom, što dodaje na njegovoj elegantnosti i praktičnosti za upotrebu. Drvena osnova je pažljivo obrađena, očuvana je njena prirodna boja i tekstura, što daje autentičan izgled.
   Laserska gravura je ono što ovaj blagoslov čini posebno impresivnim. Tehnologija laserskog graviranja omogućava izradu izuzetno preciznih i detaljnih dizajna. Ove gravure mogu predstavljati različite simbole, scene ili tekstove relevantne za pravoslavnu tradiciju, dodajući duboko duhovno značenje predmetu.
   Dizajn graviranja je pažljivo odabran i precizno izrađen, ističući veštinu i pažnju izrađivača. Ovaj nivo detalja čini blagoslov ne samo upotrebljivim, već i prelepim umetničkim delom koje će biti divan dodatak svakoj kući ili crkvi.
   Na kraju, ovaj pravoslavni blagoslov nije samo predmet, već i simbol vere i tradicije, dizajniran da donese blagoslov i mir svima onima koji ga koriste.

   Dimenzije: 10 cm x 8,5 cm x 0,8 cm

   Težina 60g

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption