Ukupna cena:

Brojanica sa ukrasnom kićankom - plava

 • Brojanica sa ukrasnom kićankom - plava
 • Brojanica sa ukrasnom kićankom - plava
 • 9.50 EUR
  10.45 USD
  960.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
   Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
   Product name: Brojanica sa ukrasnom kićankom - plava
   Importer: Poslovno-prodajni centar pravoslavne eparhije

   Ova posebna brojanica je mnogo više od običnog religijskog predmeta; ona je simbol vere, predanosti i duhovnog putovanja. Pažljivo izrađena sa 33 kuglice, svaka od njih predstavlja molitvu, refleksiju i povezanost s Božijom rečju.

   Uz kuglice, brojanica je dodatno obogaćena prelepom ukrasnom kićankom koja dodaje estetsku vrednost i naglašava tradicionalni izgled ovog dragocenog predmeta. Na kraju brojanice visi delikatno izrađen krstić, simbol hrišćanstva i božanske žrtve.

   Bilo da je koristite za molitvu, meditaciju ili kao sredstvo pomoći u svakodnevnom životu, ova brojanica je savršen pratilac na vašem duhovnom putu. Njen dizajn i izrada služe kao stalni podsetnik na vašu veru i posvećenost duhovnom rastu.

   Dužina: 23 cm

   Težina 50g

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption