Ukupna cena:

Veliki Getsbi (DVD)

  • Veliki Getsbi (DVD)
9.99 EUR
10.99 USD
999.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Veliki Getsbi (DVD)

Proleće je 1922. a Njujork dekadentno igralište lažnog morala, svetlucavog džeza I kraljeva ulice. U potrazi za ostvarenjem amričkog sna, pisac u pokušaju Nik Karavej (Tobi Megvajer) dolazi sa Srednjeg Zapada i počinje da živi na imanju koje je odmah pored Džeja Getsbija (Leonardo DiKaprio), misterioznog milionera na čijem se imanju organizuju beskrajne zabave. Nikova lepa rođaka Dejzi (Keri Maligen) i njen hladnokrvni suprug Tom (Džoel Edgerton) ulaze u Getsbijev život, a Nuk postaje svedok tragične neostvarene ljubavi i snova.

Film urađen na osnovu kultnog romana F. Skota Ficdžeralda, Veliki Getsbi, proniče u sve nedaće modernog društva kroz prizmu uzbudljivog vizuelnog putovanja koje je osmislio Baz Lurman, reditelj oskarom nagrađenog filma Mulen Ruž.

specijalni dodaci:
-obrisane scene
-alternativni kraj

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption