Ukupna cena:

Žuta (DVD)

 • Žuta (DVD)
2.99 EUR
3.29 USD
299.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Žuta (DVD)

  U jednoj noćnoj inspekciji milicijska patrola privela je više različitih ljudi. Među skitnicama, pijancima, kockarima, prostitutkama ili sitnim prestupnicima, našla se i jedna neobična devojka. Vesela je, pomalo naivna, čudna, iskrena i slobodna, a uz to veoma jednostavna i prirodna. Čini se da ona nije svesna situacije u kojoj se našla. Dežurnom milicioneru ona uporno nastoji da objasni kako je ovo slučajni nesporazum. Ta devojka, koju svi znaju samo pod nadimkom “Žuta”, uspeva da tokom noći ispriča svoju biografiju, ilustrovanu nizom zanimljivih, ponekad komičnih ili tragičnih događaja i sasvim neočekivanih prizora...

  Režija: Vladimir Tadej
  Uloge: Ružica Sokić, Vera Čukić, Aleksandar Gavrić, Bora Stjepanović, Slobodan Aligrudić, Žika Milenković

  godina proizvodnje: 1973
  audio: srpski, Dolby Digital 2.0
  bez titlova
  PAL, sve zone
  izdavač: Dimedia/Zmex

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption