Ukupna cena:

Bekstva (DVD)

 • Bekstva (DVD)
3.99 EUR
4.39 USD
399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Bekstva (DVD)

  Grupa komunista zatočena u tamnici predratne Jugoslavije, sa izbijanjem rata i pred opasnošću mogućeg streljanja, odlučuje se na bekstvo. Počinje kopanje tunela, ali voda ugrožava ovaj put. ostaje samo da se juriša na stražu. U toj grozničavoj atmosferi, stare dileme izbijaju na površinu. Jedan od zatvorenika, mučen kompleksom izdaje, ne želi da izađe na slobodu, smatrajući da više ne zaslužuje da bude revolucionar. I dok se ostali spremaju da učine očajnički pokušaj, on, tražeći smrt, otkriva da se voda iz tunela povukla. Put u slobodu je sada otvoren.

  režija: Radoš Novaković
  uloge: Bata Živojinović, Ljuba Tadić, Dušan Đurić, Slavko Simić, Zlatko Madunić, Rade Marković, Ratislav Jović, Slobodan Aligrudić

  godina proizvodnje: 1968
  audio: srpskohrvatski, Dolby Digital 2.0
  bez titlova
  PAL, sve zone
  izdavač: Delta Video

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption