Ukupna cena:

Šta radiš večeras (DVD)

 • Šta radiš večeras (DVD)
3.99 EUR
4.39 USD
399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Šta radiš večeras (DVD)

  Omnibus tri priče:

  AMSTERDAM - Trojica mladića iz novobeogradskog bloka provode vreme družeći se. Posle završene srednje škole, čekajući odlazak u vojsku, pokušavaju da na brz i lak način dođu do novca. Njihovi snovi o lepšem i boljem životu ruše se (na komičan način), a njihovi životi će krenuti drugačijim putem.
  KRAVATA OBAVEZNA - Trojica mladića rade u skladištu knjiga. Majka jednog od njih radi u restoranu i pokušava da tu zaposli sina. U međuvremenu mladić upoznaje devojku iz susedstva. Veče pre odlaska na posao u restoranu, mladić sa drugovima ide na zabavu na koju im ne daju da uđu jer su bez kravate. Bez pića i povoda odlučuju se na poduhvat. Mladić ukrade ključ od majke i njih trojica ulaze u zatvoren restoran...
  APSOLUTNI SLUH - Dvoje mladih su godinama zajedno i stanuju u istoj zgradi sa roditeljima. On je diplomirani paleontolog bez posla, a ona završava medicinu. U poslednje vreme se retko viđaju jer ona sprema poslednji ispit. Ona mu saopštava da je dobila posao u seoskom domu zdravlja i odlazi. Kako mu se ne javlja dva meseca, kreće da je traži.

  režija: Predrag Velinović, Ivan Markov, Janko Baljak
  uloge: Branislav Jerinić, Dragan Jovanović, Milan Erak, Nenad Nenadović. Nikola Kojo, Predrag Milinković, Renata Ulmanski, Ružica Sokić, Vladan Dujović

  audio: srpski, Dolby Digital 2.0
  bez titlova
  PAL, sve zone
  izdavač: Delta Video

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption