Ukupna cena:

O pokojniku sve najlepše (DVD)

 • O pokojniku sve najlepše (DVD)
3.99 EUR
4.39 USD
399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: O pokojniku sve najlepše (DVD)

  Gornji Jaukovac, malo tipièno selo negde u Srbiji, posle rata. Predsednik Narodnog odbora šuruje sa seljacima koji se na razne naèine dovijaju da izbegnu obavezni otkup žita i druge državne dažbine. U srezu odluèe da ga kao “menševika” smene, ali se on sretno izvuèe.

  Loveæi ribu ruènim granatama natrapa na avionsku bombu zaostalu iz rata. U pokušaju da izèaèka eksploziv, odleti zajedno sa njom u vazduh.

  Držeæi se nepisanog pravila, o pokojniku sve najlepše, škola u Jaukovcu dobija njegovo ime. Za razliku od pokojnika, novi presednik Radiša Brzak, ulaže sve napore da selo iz uèmalosti i siromaštva ukljuèi u proces industrijalizacije zemlje. Nailazi na žestok otpor, ali primenjujuæi striktno Staljinove “suptilne” metode i uz podršku više vlasti, uspe da od seljaka stvori radnièku klasu i u selu uspostavi dirkaturu proletarijata.

  Režija: Predrag Antonijevic
  Uloge: Zvonimir Lepetiæ, Radmila Živkoviæ, Bora Todoroviæ, Bogdan Dikliæ, Petar Kralj, Pavle Vuisiæ, Dragoljub Milosavljeviæ, Sanja Veinoviæ, Tihomir Arsiæ, Boro Stjepanoviæ

  format slike: 4:3
  audio: srpski, Dolby Digital
  Zona 2 , PAL
  Izdavac: DiMedia

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption