Ukupna cena:

Suzana Inok – Savršena bitanga (knjiga)

 • Suzana Inok – Savršena bitanga (knjiga)
 • Suzana Inok – Savršena bitanga (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzana Inok – Savršena bitanga (knjiga)

  Evelin Radik je bila ugledna gospođica koja je provodila vreme kao i većina dama njenih godina – na čajankama i sa vezom u rukama – sve dok jednoga dana nije rešila da učini nešto važno sa svojim životom. Odlučila je da pomogne deci iz sirotišta Srce nade i tako se upustila u avanturu iz koje nije bilo povratka. Na čelu upravnog odbora baš te institucije bio je markiz Sent Obin, ozloglašeni zavodnik, i želeo je da je se što pre reši. Međutim, pružio joj je priliku da iznese svoj plan.

  Evelin je već pri prvom susretu, prepoznajući u njemu zrno dobrote koje je tako vešto skrivao, shvatila da bi ovog oholog plemića mogla svojim poučnim lekcijama preobratiti u časnog čoveka. A on, iako mu je u početku bilo na pameti samo da ovu mladu damu zavede, a zatim odbaci, shvatio je da je ona u njemu pronašla nešto što nije ni znao da ima – srce.

  Uz politička pitanja, intrige i zavere, ispostaviće se da su upravo pitanja srca ona koja su mnogo važnija…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 228

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption