Ukupna cena:

Suzan Elizabet Filips – Blistava Bejbi (knjiga)

 • Suzan Elizabet Filips – Blistava Bejbi (knjiga)
 • Suzan Elizabet Filips – Blistava Bejbi (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Suzan Elizabet Filips – Blistava Bejbi (knjiga)

  Fler Savagar je odrasla u manastiru, otrgnuta od roditeljskog doma i ljubavi. Mislila je da je ružna, pretanka, previsoka i nije imala vere u sebe. Nije ni primetila kada je od ružnog pačeta postala prelepi labud. Kada je napunila šesnaest godina, majka je došla po nju i iz tamnih zidina manastira uvela je u svet glume i modelinga, svet glamura koji je ona davno želela, a u kome nikada nije uspela da se pojavi.

  Fler se našla na samom vrhu, а vrtoglavi uspeh nije joj dao vremena da shvati da živi tuđe snove. Okružena nepoznatim ljudima, pronašla je prijateljsko lice u Džejku Korandi, poznatom glumcu i zavodniku. Prijateljstvo prerasta u ljubav, a gde ima ljubavi, izdaja uvek umeša svoje prste. Kada sazna strašnu istinu, Fler će pobeći na drugi kraj sveta, rušeći sve mostove za sobom, u potrazi za ženom kakvom želi da postane…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 236

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption