Ukupna cena:

Nora Roberts – Začaran (knjiga)

 • Nora Roberts – Začaran (knjiga)
 • Nora Roberts – Začaran (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Začaran (knjiga)

  Na prekretnici života, profesorka književnosti Rouan Mari odlazi u planinsku kolibu svoje prijateljice kako bi u osami pronašla odgovore na pitanja o svojoj budućnosti. Svesna pritisaka od strane roditelja i čoveka sa kojim je bila u vezi, a koga nije volela na pravi način, Rouan beži u svoj novi, privremeni svet sa ubeđenjem da mora učiniti ono što želi, a ne ono što joj okolina nameće kao logične i ispravne stvari.

  Ali u tom svetu počinju da joj se dešavaju čudne stvari. Najpre se pojavljuje vuk sa kojim se neobično zbližava, a potom i zagonetni komšija Lijam Donovan, koji će joj postati ljubavnik… Ne baš uspešno Lijam pokušava da se odupre ljubavi prema Rouan, znajući da će, ako je učini zaista svojom, morati da joj otkrije tajnu – još jednu tajnu o nasleđu Donovanovih…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption