Ukupna cena:

Nora Roberts – Više od lepote (knjiga)

 • Nora Roberts – Više od lepote (knjiga)
 • Nora Roberts – Više od lepote (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Više od lepote (knjiga)

  Šantel O’Harli je poznata holivudska glumica i najstarija od O’Harlijevih trojki − lepa, slavna i bogata. Popularnost i mnogobrojne obožavaoce je stekla snimajući filmove u kojima osim njenog talenta i lepote do izražaja dolazi i seksepil. Stičući slavu naučila je da se sama nosi sa svim što uz to ide i ostala nedodirljiva. Međutim, kada tajni obožavalac počne da joj šalje vulgarne i preteće poruke, Šantel shvata da joj treba zaštita. Njen menadžer angažuje svog prijatelja Kvina Dorana, bivšeg specijalca, da je zaštiti i otkrije ko joj preti. Radeći svoj posao, arogantni i grubi Kvin, zaključiće kako je neosnovano mislio da je Šantel razmažena filmska zvezda i shvatiće da ona poseduje mnogo više od lepote. To saznanje će mu pomoći da otkrije ko je opsesivni obožavalac, ali i šta se krije u njegovom srcu…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 240

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption