Ukupna cena:

Nora Roberts – Na kraju reke (knjiga)

 • Nora Roberts – Na kraju reke (knjiga)
 • Nora Roberts – Na kraju reke (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Na kraju reke (knjiga)

  Noć puna alkohola i droge odnela je jedan mladi život i zauvek promenila sudbine ljudi koji su bili bliski sa Džuli Makbrajd, holivudskom lepoticom na vrhuncu karijere. Njena četvorogodišnja ćerka Olivija Taner bila je jedini svedok nesreće koji je njenog oca osudio na robiju. Dvadeset godina kasnije, pisac Noa Brejdi pokušava da napiše novi bestseler inspirisan tragedijom koja se davno dogodila.

  Osuđeni Sem Taner priča svoju verziju, ali Noa traga za činjenicama i sećanjima svih ostalih koji su bili svedoci tragične ljubavne priče. Od svog oca policajca, koji je uhapsio Sema, preko Džulinih prijatelja i porodice, Noa sakuplja detalje i polako sklapa slagalicu koja će na kraju dobiti novi, neočekivani izgled…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 284

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption