Ukupna cena:

Nora Roberts – Kuća na litici (knjiga)

 • Nora Roberts – Kuća na litici (knjiga)
 • Nora Roberts – Kuća na litici (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Kuća na litici (knjiga)

  Ugledni bostonski advokat Eli Lendon se godinu dana bori sa optužbama za ubistvo supruge. Iako nikada nije osuđen, porodica njegove žene ne želi da odustane od namere da ga smesti u zatvor. Karijera mu je uništena, osećanja pobrkana, i jedino mesto na kome može da potraži utočište je kuća njegove bake u malom primorskom mestu. Impozantna građevina vekovima stoji na litici i čuva mnoge priče. Jedna od najznačajnijih je legenda o izgubljenom gusarskom blagu koje se, navodno, nalazi negde u zidinama.

  Pošto mnogi veruju da je priča istinita, neko je provalio u kuću i napao baku, a po njegovom dolaskom u Blaf kuću situacija se sve više komplikuje. Izgleda kao da ga neko uhodi i podmeće dokaze protiv njega, ali i protiv šarmantne Ebre Volš, domaćice kuće i bakine prijateljice sa kojom je razvio iskrenu vezu. Bez obzira na provale, napade, ubistva, Eli se ponovo oseća živim i spreman je da brani i sebe i kuću koja mu konačno je postala dom…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 286

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption