Ukupna cena:

Nora Roberts – Ključ mudrosti (knjiga)

 • Nora Roberts – Ključ mudrosti (knjiga)
 • Nora Roberts – Ključ mudrosti (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Ključ mudrosti (knjiga)

  Nakon što je pronađen Ključ svetlosti, Dejna, Zoi i Melori, sada već prijateljice i ortakinje, znale su da se potraga mora nastaviti. Za ovaj zadatak njih tri su odabrane smrtnice i samo je bilo pitanje koja će sledeća tražiti ključ. Nakon što je Dejna izvukla obeleženi kamenčić, krenula je druga potraga – četiri duge nedelje da se pronađe Ključ mudrosti. Da upotrebi sve svoje znanje i mudrost iz svih knjiga koje je pročitala, da se suoči sa svim izazovima i iluzijama zlog čarobnjaka Kejna, nije ni blizu bilo teško kao susret sa sopstvenom prošlošću.

  Džordan Houk, ljubav njenog života, nakon dve godine zabavljanja ostavio je bez reči i otišao. I taman kada je mislila da je prebolela, Džordan, sada već poznati pisac, vratio se u njen grad i u njen život, spreman da joj pomogne u potrazi, ali i da ispravi grešku iz mladosti. Tako Dejna nehotice započinje svoju misiju potrage za ključem, ali i za sopstvenom dušom…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 232

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption