Ukupna cena:

Nora Roberts – Iskrena izdaja (knjiga)

 • Nora Roberts – Iskrena izdaja (knjiga)
 • Nora Roberts – Iskrena izdaja (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Iskrena izdaja (knjiga)

  Kelsi Bajden imala je dvadeset šest godina u vreme kada je prolazila kroz bolan razvod. Radila je kako bi popunila vreme od zastrašujuće rutine samačkog života, a onda je dobila pismo koje joj je promenilo sve. Živela je obasuta očevom ljubavlju uverena da joj je majka mrtva, sve dok nije stiglo pismo od Naomi Čedvik, žene koja ju je rodila i ostavila. Stotine neizgovorenih pitanja se vrzmalo po Kelsinoj glavi zbog kojih je odlučila da poseti majku.

  Prvi susret bio je mučan, ali bakino protivljenje da ostvari kontakt sa majkom u njoj je probudilo inat i želju da prihvati poziv i provede neko vreme na majčinoj farmi. Dve žene koje vezuje neopisiva fizička sličnost i krvna veza, kreću na putovanje na kome će se upoznati. Ali… Kelsi će na farmi ušetati i u uznemirujuću romansu i moraće jednom zauvek da odluči kome će verovati…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 284

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption