Ukupna cena:

Meri Balog – Neko savršen (knjiga)

 • Meri Balog – Neko savršen (knjiga)
 • Meri Balog – Neko savršen (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Neko savršen (knjiga)

  Njihov prvi susret ništa nije obećavao. Ledi Estel Lamar šetala je bez pratnje kraj potoka i u jednom trenutku odlučila da pokvasi svoje bose noge – nimalo damski. Džastin Vajli, grof od Brendona, jahao je svoga konja u pratnji ogromnog psa, koji je gotovo napao ledi Estel. Nije progovorio, nije se izvinio, jedva da je dotakao obod svog šešira i otišao – nimalo džentlmenski.

  Ni drugi susret nije prošao mnogo bolje, ali je treći bio preloman. Naime, grof je želeo da sestru, koju dugo nije video, odvede na svoje imanje, pa je došao na ideju da pozove i njene prijatelje, ledi Estel i njenog brata, kako bi joj pravili društvo dok se navikava na novu sredinu. Ispostavilo se da grof ima još ideja… Dok je pokušavao da reši sestrinu budućnost, nije ni slutio da će rešiti i svoju…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 257

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption