Ukupna cena:

Meri Balog – Lordova nevesta (knjiga)

 • Meri Balog – Lordova nevesta (knjiga)
 • Meri Balog – Lordova nevesta (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Lordova nevesta (knjiga)

  Samanta Njuman je bila svojevrsni rekorder po broju sezona i broju odbijenih prosaca. Sa dvadeset četiri godine smatrala je sebe već starom za brak, ali zapravo ga i nije želela. Kao veoma mlada doživela je neprijatno ljubavno iskustvo koje je zamalo uništilo i njen i život njene drage rođake, i verovatno je zato i odbijala da misli o braku. Razmišljala o svom sledećem rođendanu i nasledstvu koje će joj tada pripasti i obezbediti pristojan život kakav želi.

  U iščekivanju nove sezone odmarala se kod svojih prijatelja i jednoga dana uputila se ka imanju njihovih komšija. Slučajni susret sa hendikepiranim pejzažnim arhitektom Hartlijem Vejdom nakon svega nekoliko susreta, prerastao je u iskreno prijateljstvo. Planovi koje su imali za nastavak druženja na imanju lorda Keruva iznenada su prekinuti i neke stvari su ostale nedorečene. Šta će se dogoditi kada se sretnu u Londonu i kada na površinu isplivaju Hartlijev pravi identitet i Samantina dugo čuvana tajna iz prošlosti…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 182

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption