Ukupna cena:

Meri Balog – Kako prepoznati ljubav (knjiga)

 • Meri Balog – Kako prepoznati ljubav (knjiga)
 • Meri Balog – Kako prepoznati ljubav (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Kako prepoznati ljubav (knjiga)

  Mlada udovica Alis Penhalou se na bratov poziv, nakon višegodišnjeg odsustva, obrela u Londonu usred sezone. Posle dugo vremena pružila joj se prilika da se sretne sa dragim ljudima iz prošlosti. Takav je bio i susret sa Pirsom Vesthejvenom, njenim prijateljem i prijateljem njenog pokojnog muža. I sam udovac, Pirs se ponovo pojavljivao na zabavama i balovima, i činilo se kao da traži novu ženu, jer godine su prolazile, a obaveza da ostavi naslednike bila je neminovnost.

  Kako je odskora nasledio titulu i imanja bio je dobra prilika za brak. Smatrajući je najboljom prijateljicom, Pirs se sa Alis konsultuje u odabiru neveste. Međutim, dok traže među mladim kandidatkinjama onu pravu, nisu ni svesni da dugogodišnja tajna ljubav nadjačava njihovo prijateljstvo, a samo je pitanje hoće li je prepoznati na vreme…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 160

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption