Ukupna cena:

Meri Balog – Čast i poštenje (knjiga)

 • Meri Balog – Čast i poštenje (knjiga)
 • Meri Balog – Čast i poštenje (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Čast i poštenje (knjiga)

  Kada se major Hari Vestkot u pratnji svog prijatelja Gilberta Beningtona vratio iz rata, cela porodica se okupila da ga dočeka u Hinsfordu. Njegova sestra Abigejl se ponudila i da ostane uz njega dokle god mu bude potrebno, ne znajući da će na imanju ostati i potpukovnik Benington. Njihov prvi susret nije bio nimalo prijateljski. Abigejl je već bila u godinama za udaju, ali nije bila predstavljena društvu i već se polako navikavala na svoju samoću. Gil je, s druge strane, bio udovac koji se borio za starateljstvo nad svojom ćerkom sa svojom tazbinom. Odbačena bivša članica visokog društva i sin obične pralje su se borili, svako na svoj način, sa teretom svoje prošlosti.

  Kada je Hari predložio da se njih dvoje venčaju, sve je delovalo ludo i nemoguće. Međutim, Gil bi uz novu ženu imao veće šanse da dobije starateljstvo, a Abi bi pronašla čoveka sa kojim bi mogla da provede život.

  Možda predlog i nije bio tako loš?

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 255

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption