Ukupna cena:

Meri Balog – Bekstvo (knjiga)

 • Meri Balog – Bekstvo (knjiga)
 • Meri Balog – Bekstvo (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Bekstvo (knjiga)

  Nakon što je preživeo Napoleonove ratove, ser Benedikt Harper borio se da nastavi dalje sa svojim koliko-toliko normalnim životom. Punom rana na duši, ali i sa teško povređenim nogama, Benu se činilo da više nema čemu da se nada u životu. Međutim, nada se vratila kada je upoznao prelepu komšinicu svoje sestre Samantu Mekej. Ona je ostala udovica, godinama je negovala teško bolesnog muža i na kraju je bila prepuštena na milost svom svekru, koji je odlučio da joj oduzme dom i da je sakrije u opatiju, gde bi život provela pod njegovim budnim okom. Samanta nije želela takvu sudbinu. U trenutku očaja setila se davno nasleđene kućice i rešila da tamo pobegne. Ben, koji joj je već postao dobar prijatelj, kao pravi džentlmen, doneo je odluku da je prati na tom putu. Put će oboma otvoriti nove vidike, nada će zaiskriti na tom putovanju, a bekstvo će doneti spas obema ranjenim dušama…

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 264

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption