Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Tatica (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Tatica (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Tatica (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Tatica (knjiga)

  Liberti Džons je ostala bez oca još dok je bila veoma mala. Sa majkom i njenim novim momkom živela je u kamp-prikolici u sirotinjskom naselju Velkom, u Teksasu. Kao plod majčine afere, veoma brzo je dobila sestru o kojoj je morala da brine. Sve te velike promene u njenom životu podnošljivijim je učinila prva mladalačka ljubav prema Hardiju Kejtsu, momku stvorenom za nevolju. On je želeo da pobegne od Velkoma, i Liberti je bila samo komplikacija koja mu nije bila potrebna. Iako su moćno privlačili jedno drugo, od početka su bili osuđeni na neuspeh. On je bio jedini čovek kog nije mogla da ima – shvatila je kada ju je napustio i kada se obrela u velikom gradu, sama sa mlađom sestrom. Međutim, sudbina joj se nasmešila kada je zapala za oko milijarderu Gejdžu Travisu.

  Da li je to što im se dogodilo bila ljubav ili nešto drugo?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 248

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption