Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Plavooki đavo (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Plavooki đavo (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Plavooki đavo (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Plavooki đavo (knjiga)

  Jedino zbog čega sam bila duboko nesrećna bilo je što sam Travisova, naslednica imperije – Hejven Travis. Mrzela sam svoje poreklo, bogatstvo koje je moja porodica imala i to što su me svi posmatrali kao dobar ulov. Mislila sam da je Nik drugačiji i uprkos protivljenju mog oca, udala sam se za njega. Činilo se da činim pravu stvar, ali Nik je veoma brzo pokazao svoje pravo lice.

  Nasilan i neuračunljiv, jedne noći me je pretukao i izbacio iz stana. Skupila sam ono što je ostalo od mog ponosa i pozvala brata u pomoć. Dugo je trebalo da se oporavim, da dozvolim nekome da me dodirne. Još jednom sam izabrala momka koji se nije dopadao mojima. Hardi Kejts je imao neraščišćene odnose sa Travisovima. Davno sam mu zapala za oko, ali moji nisu verovali u njegovu iskrenost. Ipak, taj plavooki đavo uspeo je da probudi u meni ono što sam mislila da je odavno umrlo. I malo je nedostajalo da i sam umre zbog mene…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption