Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Neko ko me čuva (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Neko ko me čuva (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Neko ko me čuva (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Neko ko me čuva (knjiga)

  Iako je poticao iz siromašne porodice i bio na ivici da se ogrezne u svetu kriminala, Grant Morgan je ipak izabrao put reda i zakona. Postao je jedan od najopasnijih i najuspešnijih istražitelja, strah i trepet za sve probisvete sa londonskih ulica. Bez obzira na svoje poreklo, bio je prihvaćen u elitnim krugovima i čest gost londonskih balova. Na jednom takvom upoznao je Vivijen Duval, zanosnu crvenokosu lepoticu i jednu od najpoznatijih kurtizana. Vrcava i koketna javno mu se narugala, pa je postao predmet ismevanja.

  Još te večeri se zakleo da će joj se osvetiti, a ispostavilo se da nije trebalo dugo da čeka. Dobio je zadatak da istraži slučaj utapanja, a žena koja je izvučena iz vode, bila je glavom i bradom Vivijen Duval i – bila je živa. Nažalost, ili pak na njegovu sreću, ničega se nije sećala, pa je mogao svoju osvetu da sprovede u delo. Ali njeno ponašanje i reči nisu ličile na staru Vivijen i želja za osvetom polako je nestajala. Javljala se samo želja da je voli i čuva. Kao da se pred njim pojavila neka druga žena…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 212

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption