Ukupna cena:

Džulija Kvin – Šta se dešava u Londonu (knjiga)

 • Džulija Kvin – Šta se dešava u Londonu (knjiga)
 • Džulija Kvin – Šta se dešava u Londonu (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Šta se dešava u Londonu (knjiga)

  Nakon ne baš lepog detinjstva, koje je proveo pored pijanog oca i nezainteresovane majke, Hari Valentajn rešio je da ode u vojsku, iako to niko od njega nije očekivao jer je bio najstariji sin i naslednik.

  Na sreću, sa ratišta se živ i zdrav vratio kući, i zahvaljujući poznavanju ruskog i francuskog jezika dobio je posao u Ministarstvu rata.

  O misterioznom ser Hariju kružile su jezive glasine, ali je ipak izazivao veliko interesovanje među mladim damama, pa i interesovanje Olivije Bevelstok, njegove komšinice. Iako je bila sigurna da priče o komšiji ubici nisu istinite, počela je da ga špijunira sa prozora svoje sobe. Međutim, vojničko iskustvo je učinilo da vrlo brzo bude razotkrivena, a da to i ne zna. Taman kada je prihvatio Olivijino ponašanje samo kao posledicu dosade dokone debitantkinje, saznao je za njenu veridbu i to sa stranim plemićem, koji možda kuje zaveru protiv Engleske.

  Kada špijuniranje Olivije postane zadatak koji mu je dodeljen, Hari ubrzo shvata da je to što radi više zadovoljstvo nego posao…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 234

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption