Ukupna cena:

Džulija Kvin – Devojka sa izmišljenim mužem (knjiga)

 • Džulija Kvin – Devojka sa izmišljenim mužem (knjiga)
 • Džulija Kvin – Devojka sa izmišljenim mužem (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Devojka sa izmišljenim mužem (knjiga)

  Nakon što je saznala da joj je brat teško povređen na bojnom polju u kolonijama, Sesilija Harkort je odlučila da se uputi preko Atlantika u nameri da ga pronađe i neguje dok se ne oporavi. Ali dok je tražila brata, Sesilija je pronašla njegovog najboljeg prijatelja, zgodnog oficira Edvarda Roksbija. I on je ranjen, u komi je i potreban mu je neko da brine o njemu. Sesilija smatra da je to njena dužnost i rešena je da ostane pored njega, ali da bi to učinila, morala je da izmisli da je on njen muž.

  Kada se probudio, Edvard je bio više nego zbunjen i iznenađen. Udarac koji je zadobio u glavu, izbrisao mu je deo sećanja, pa i činjenicu da je oženjen, iako je mislio da bi se toga sigurno setio. Međutim, on zna ko je Sesilija i pošto je svi nazivaju njegovom suprugom, on pretpostavlja da je to istina… Kad mu se sećanje vrati, i kada konačno sazna istinu, i Edvard Roksbi će imati iznenađenja za svoju gospođu …

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 233

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption