Ukupna cena:

Džuli Garvud – Ucena (knjiga)

 • Džuli Garvud – Ucena (knjiga)
 • Džuli Garvud – Ucena (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Ucena (knjiga)

  Loše stvari se uvek dešavaju noću ili je bar tako zaključila devojčica Džilijen, kćerka barona Ranalfa, koja je gotovo u istoj noći izgubila sve: roditelje, sestru i dom. Pred silnim udarom Alforda Riđeg, sve što je Džilijen volela nestalo je u trenu. Samo pukom srećom devojčica je preživela njegov gnev, ali je poslata daleko na sever, kod svog ujaka.

  Četrnaest godina kasnije, sada već lepa mlada žena, Džilijen se vraća u dom koji joj pripada, da uz pomoć svojih škotskih prijatelja Remzija Sinklera, Brodika Bjukenana i Bridžid Kirkonel pronađe način da se osveti za sve što je u detinjstvu preživela. Lukavost i hrabrost ova dva moćna ratnika otkrivaju Džilijen i Bridžid da želja može da postane oružje, da izdaja može da slomi srce, ali i da je najveći i najlepši rizik predati se dubokim emocijama neočekivane ljubavi.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 251

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption