Ukupna cena:

Džuli Garvud – Tajna (knjiga)

 • Džuli Garvud – Tajna (knjiga)
 • Džuli Garvud – Tajna (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Tajna (knjiga)

  Džudit Hampton nije odrasla u stabilnoj porodici, ali je postala zanosna lepotica, odana i požrtvovana, puna ljubavi prema drugima. Njena najdraža prijateljica trebalo je da se porodi i Džudit je obećala da će biti uz nju zbog straha od smrti na porođaju koja je pratila žene u Fransis Ketrininoj porodici. Ništa je, međutim, nije pripremilo za prizor škotskog gorštaka koji je trebalo da joj bude pratnja na tom putu.

  Ijan Mejtland, gospodar klana, bio je najprivlačniji i najjači čovek kojeg je ikad videla. Na putu ka vrletima Škotske, iako zbunjen njenim prkosom, Ijan je poklekao pred Džuditinim čarima. U plamenu strasti, u vrelini poljubaca, ceo svet se okrenuo i Ijan je shvatio kako pada na kolena pred ponosnom Engleskinjom. Spreman je i na pakt sa samim đavolom, ali nije dozvolio da bilo šta poljulja poverenje u nju, dok je istina o njenom ocu pretila da uruši i najjači savez i najiskreniju ljubav.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 243

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption