Ukupna cena:

Džuli Garvud – Poklon (knjiga)

 • Džuli Garvud – Poklon (knjiga)
 • Džuli Garvud – Poklon (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Poklon (knjiga)

  U nameri da pomiri dve zavađene plemićke porodice, Vinčester i Sent Džejms, kralj Džordž naređuje brak između četvorogodišnje Sare Vinčester i četrnaestogodišnjeg Nejtana Sent Džejmsa. Brak će postati punovažan kada Sara napuni osamnaest godina, a svadbeni poklon biće gomila blaga i najpoželjnije imanje u kraljevstvu.

  Međutim, animozitet između porodica je toliki da Sarin otac na sve moguće načine pokušava ne samo da spreči brak, već i da se dvoje mladih supružnika uopšte sretnu. Nejtan je pak odlučan da uzme ono što mu je obećano, pa makar morao i da otme svoju mladu, što i čini.

  Hoće li se sudar različitih svetova i nesuđenih supružnika na piratskom brodu ka Karibima, Sare, krhke dame nestvarne lepote, i Nejtana, ozloglašenog gusara Pagana koji seje strah Atlantikom, završiti katastrofom ili sa živeli su srećno do kraja života, otkrijte u ovoj avanturističkoj romansi koja će vas raznežiti, ali i nasmejati do suza.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 233

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption