Ukupna cena:

Džuli Garvud – Nežni ratnik (knjiga)

 • Džuli Garvud – Nežni ratnik (knjiga)
 • Džuli Garvud – Nežni ratnik (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Nežni ratnik (knjiga)

  Elizabet Montrajt je pukom srećom zajedno sa svojim mlađim bratom izbegla masakr u kome su joj stradali roditelji i dve sestre. Spasavajući živu glavu pobegli su iz zamka i dugo se skrivali u šumi. Elizabet je sumnjala da iza napada stoji njihov stric, koji bi imao najviše koristi od smrti svog brata i njegove porodice, ali dokaza nije bilo. Svesna da je njen brat kao jedini naslednik imanja i dalje u opasnosti, želela je da ga pošalje na sigurno kod njihovog dede, dok ona isplanira osvetu.

  Na putu ka Londonu njenog brata je od napada odmetnika spasao jedan ratnik koji je i sam tom prilikom bio ranjen. Da bi došla do brata Elizabet se vratila u zamak kako bi spasla život čoveku koji ih je zadužio, ali nije ni slutila da je taj čovek Džefri Berkli, baron čiji su oni bili vazali – i jedini koji joj može pomoći. Nakon što se oporavio, baron je čuo njene molbe i priču o osveti, pa se zakleo da će joj pomoći da otkrije istinu. Tako počinje borba da pronađe krivce, ali i zarobi njenu buntovnu narav…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 201

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption