Ukupna cena:

Džuli Garvud – Dvorci (knjiga)

 • Džuli Garvud – Dvorci (knjiga)
 • Džuli Garvud – Dvorci (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Dvorci (knjiga)

  Kada joj je bilo samo dve godine, Kristina je spletom čudnih okolnosti završila u indijanskom plemenu Dakota. Svetle kose i svetlih očiju, bila je toliko drugačija, ali i prihvaćena do trenutka kada je dovoljno odrasla i bila spremna da se vrati u svet svojih sunarodnika. Njena tetka se postarala da joj pruži obrazovanje i manire koje jedna mlada dama treba da stekne, ali iz krajnje sebičnih pobuda. Svesna da će Kristina naslediti bogatstvo svoga dede, na sve načine je pokušavala da sebe postavi za njenog staratelja i upravitelja blagom. I možda bi u tome i uspela da nije bilo jednog bala na kom je Kristina srela markiza Aleksandra od Lajonvuda. Planula je ljubav, ali tajne između njih pretile su da unište srećan kraj. Hoće li moći da prevaziđu razlike? Hoće li lav Lajon uspeti da ukroti lavicu iz plemena Dakota?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption