Ukupna cena:

Džuli Garvud – Čast (knjiga)

 • Džuli Garvud – Čast (knjiga)
 • Džuli Garvud – Čast (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džuli Garvud – Čast (knjiga)

  Dankan, moćni baron od Vekstona, napravio je veliku i nepromišljenu grešku kada je potpuno sam, i bez oružja, ušao u tvrđavu barona Ludona, naivno verujući da će baron ispoštovati nedavno sklopljeno primirje. Zbog sumanute želje za krvlju i bolesnog uma barona Ludona, Dankan je go do pasa klečao vezan na ciči zimi i čekao egzekuciju. U trenutku nepažnje, kada su se čuvari povukli da se ogreju, ledi Madlin, baronova sestra, pritrčala je Dankanu i oslobodila ga. Želeći da se iskupi za bratove grehe, ni na trenutak nije pomislila da joj preti opasanost.

  Umesto da joj se zahvali, hrabri Dankan ju je oteo. Ledi Madlin nije znala da su Dankanovi ljudi već bili blizu tvrđave spremni da ga oslobode, nije znala kakva je užasna zlodela njen brat počinio, ali je bila bolno svesna da je baron Vekston drži kao taoca kako bi se osvetio. Samo mu je čast bila važna, i za nju je bio spreman da umre. Međutim, pojavila se i iskra ljubavi, uveravajući Dankana da će mu zanosna lepotica postati nešto više od pukog taoca. Možda, ljubav za ceo život?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 249

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption