Ukupna cena:

Džud Devero – Vatrena bliznakinja (knjiga)

 • Džud Devero – Vatrena bliznakinja (knjiga)
 • Džud Devero – Vatrena bliznakinja (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džud Devero – Vatrena bliznakinja (knjiga)

  Iako su fizički bile potpuno iste, Bler i Hjuston Čendler bile su različitih karaktera. Hjuston, smirena i fina, čak i pomalo hladna lepotica, celog života je imala cilj da osvoji srce doktora Lijendera Vestfilda i uda za njega. A Bler, prepametna vatrena alapača, nakon pet godina vraća se u rodni grad na sestrino venčanje, nakon što je sa odličnim uspehom završila studije medicine. Bler je trebalo da se uda, za svog verenika koga je njena porodica tek trebalo da upozna, ali i da počne da stažira u čuvenoj bolnici Sveti Džozef.

  Uverena da Lijender nije pravi čovek za Hjuston, Bler pokušava da otkrije šta to njena sestra vidi u tom zgodnom, ali nadobudnom čoveku. Prava prilika za to se ukazala kada su na Hjustonino insistiranje jedne večeri zamenile mesta. Ni sama ne znajući kako, Bler se te noći našla u naručju sestrinog verenika. Tako se sve polako počelo komplikovati…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 226

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption