Ukupna cena:

Danijela Stil – Vodena stihija (knjiga)

 • Danijela Stil – Vodena stihija (knjiga)
 • Danijela Stil – Vodena stihija (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Danijela Stil – Vodena stihija (knjiga)

  Uragan Ofelija se spušta na Njujork. Za nekoliko sati, šestoro ljudi, zajedno sa svojim porodicama, prijateljima i milionima drugih Njujorčana koji žive oko njih, biće uhvaćeni u zamku užasnih poplava koje će se dogoditi.

  Elena Vorton, uspešni dizajner enterijera, leti iz Londona za Njujork u posetu majci, ne obazirući se na najave nadolazeće nepogode i uprkos brizi svog muža. Njena majka, poznata je arhitekta koja tvrdoglavo sedi u svom stanu ubeđena da se oluja Sendi ne može ponoviti. Čarls Vilijams, britanski bankar uprkos strahu od letenja, putuje poslom u Njujork ali i sa željom da vidi svoje maloletne ćerke, koje su nakon razvoda ostale da žive sa svojom majkom na drugom kontinentu. Dvoje studenata, Piter Holbruk i Ben Vajs žive u strogom centru grada i odbijaju da se evakuišu posmatrajući nadolazeći uragan kao avanturu. Džulijet Diboa, predani lekar Urgentnog centra, nakon udara, bori se da spasi živote svojih pacijenata i onda kada to generatori ne mogu da učine.

  Prirodna katastrofa epskih razmera protutnjala je Njujorkom. Njegovi preživeli stanovnici suočeni su sa novim izazovima i mnogi od njih nehotice će postati heroji.

  Dokazaće da čak i najmračnija oluja može doneti hrabrost, neočekivanu radost i novi život.

  Žanr Ljubavni roman
  Broj strana 248

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption