Ukupna cena:

Danijela Stil – Povratak kući (knjiga)

 • Danijela Stil – Povratak kući (knjiga)
 • Danijela Stil – Povratak kući (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Danijela Stil – Povratak kući (knjiga)

  Dvadesetosmogodišnja Džilijan Forester, stilistkinja, sa svojom petogodišnjom ćerkom, nakon razvoda, seli se iz Njujorka u San Francisko u potrazi za svojim snovima.
  Na jednom sasvim običnom poslu upoznaje sasvim neobičnog čoveka, hipika, dečaka zarobljenog u telu odraslog čoveka, i ljubav na prvi pogled je buknula. Kao plod turbulentne veze, Džil ostaje u drugom stanju i odlučuje se na hrabri korak da rodi vanbračno dete jer ga njen čovek iz snova ne želi. I ne samo što ne želi dete, Kris ne želi više ni nju u svojoj blizini. Pošto je svestan da su u istom poslu i da će vrlo brzo svima biti jasno da je on otac, po ubrzanom postupku ispraća Džil nazad u Njujork uz priču da se ništa neće promeniti.
  Zaljubljena i razočarana, Džil odlazi sa namerom da osvoji grad i sa čvrstom odlukom da bude srećna.
  Vreme prolazi, a Džilijan traga za svojim domom i svojom srećom sledeći najdublje želje svoga srca, birajući između svoje prošlosti i budućnosti.

  Žanr Ljubavni roman

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption